jueves, 10 de mayo de 2012

CONTAMINACIÓ DEL MEDI AMBIENT




La contaminació està acabant amb la vida de moltes espècies. Cada dia augmenta la seva proporció al nostre planeta sent l'ésser humà el major causant d'aquesta avaria, sabent que l'humà, el ser més intel·ligent seria tan incapaç de cuidar el seu propi planeta... Ara estem al segle XXI, ha empitjorat les coses ja que han inventat tants materials químics que estan danyant massa al nostre planeta.
La pol·lució, les escombraries, la destrucció de la capa d'ozó són factors que destrueixen el medi ambient. Punts principals en contaminació, fàbriques que acomiaden molt fum que contamina l'aire que respirem.


La superpoblació està acabant amb les àrees verdes, l'ús desmesurat dels terrenys de cultiu i els boscos no permet la oxigenació del medi ambient.
Els vehicles que també acomiaden anhídric carbònic contaminant l'aire que respirem.
Crema d'escombraries il·lògicament, els desfets tòxics de fàbriques que són llançats inescrupulosament als rius i mars, contaminant-los, arribant fins a matar als animals i peixos que viuen en aquest hàbitat.

La conseqüència de tota aquesta contaminació està fent que hi hagi un escalfament global, que es fonen els glacials… i això provoca canvis bruscs del clima, ocasionant tempestes que mai han tingut tal intensitat i en llocs que feia molt temps no es presentaven, tornados, sismes submarins, terratrèmols, tifons... Creant el buit de la capa d'ozó, deixant entrar rajos ultraviolats que van directament a la pell de l'humà provocant malalties de pell…

El que l'ésser humà podria fer per acabar amb la contaminació del medi ambient és evitar la tala indiscriminada d'arbres en els boscos, doncs és l'única font d'oxigen per al planeta. Evitar contaminar els mars i rius, que ens proporcionen l'aigua per poder viure. Crear alguna forma de reciclatge per als desfets tòxics per no contaminar el planeta. Evitar que l'atmosfera del nostre planeta se segueixi contaminant amb l'anhídrid carbònic dels vehicles. I el no ús dels aerosols que segueixen danyant la capa d'ozó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario